Címlap Miért éppen mi

 

Mert járatosak vagyunk e témában. Mindketten igen aktívan kerekezünk, az elmúlt évek során, mint fentebb írtuk, sok tízezer kilométert letekertünk hazánk minden táját bejárva. Tekeréseink során - hasonlóan sok-sok társunkhoz - figyeltük a negatív, számunkra hátrányos megoldásokat, s beszélgettünk róla. Beszélgettünk országos kerékpáros találkozókon, amatőr versenyeken, s túráink során a helyi kerekesekkel. De volt alkalmunk az elképzelések kiagyalói közül is többükkel szót váltanunk. Mindezeken kívül, kihasználva az újabbkori széles információáramlás, az internet lehetőségét is, a világháló magyar nyelvű fórumain is rendszeresen megfordulunk, hogy onnan is begyűjthessük a kerekezők véleményeit. S fentiek mellett még akad cseppnyi időnk is, hogy a meglátásokat, javító szándékokat csokorba szedve, folyamatosan közreadjuk ezeken az oldalakon.

Úgy érezzük, saját szemléletünk alapvető megerősítést nyert a lefolytatott beszélgetésekben, levelezések során, s felhatalmaz bennünket széleskörű tapasztalatunk.

Nem utolsó sorban a kerékpárosok érdekében eddig kifejtett tevékenységünk.

Ajánljuk oldalunkat mindenkinek - eddigi tevékenységétől, és mostani véleményétől függetlenül - jó szívvel megfontolásra. 

 

Ghiml & ThPt

 

3708.jpg
Kiemelt weblapok:
Balatoni bringakörút
Badacsonyban élő túrázó leírása sok hasznos infóval.
Túrakerékpározás
Túrakerékpározók csevegése az Index oldalán
?