Címlap Impresszum

Alapvetés

Ennek az oldalnak elődjét 2005-ben hoztuk létre: az akkor kezdődött KRESZ-módosítási bizottsági tárgyalások munkaanyagaként. Azóta bizonyos javaslatok bekerültek a  2010-ben érvénybelépő módosítások közé, egyes helyeken viszont maradt a maradi szemlélet. Nem kívánunk személy szerint senkit sem pellengérre álítani - hacsak nem valamilyen szélsőséges negatív megnyilatkozás ezt nem kívánja valaki/kik részéről, a felvetéseinkkel,  a példákkal szemléltetni óhajtjuk a kifogásolt dolgokat. Mivel mindketten - az oldal fő szövegezői közül - hosszú idő óta járjuk az ország és tőlünk nyugatra levő helyek útjait, véljük, tapasztalataink sokasága révén van jogunk erőteljesebb véleményt megalkotni.  

Mindenkitől szívesen fogadunk kép és szöveganyagokat, lehetőségeink szerint igyekszünk is azokat minél előbb beilleszteni oldalunkra, de kérünk minden jószándékú segítőt: a küldött anyagot csak akkor használjuk fel, ha azt névvel, címmel, a hely pontos megjelölésével kapjuk, s a küldő vállaja a részünkről garantált diszkréció mellett is a visszakereshetőséget. Mi úgy véljük, jó ügyet szolgálunk, nem kívánjuk - mindannyiunk hitelét - anonim hiteltelen anyagokkal lerontani. Ez, feltehetően érthető és elfogadható segítőink számára.

Az oldalra feltett szövegek, képek szerzői jog védelme alattiak, mindazonáltal  szabad rájuk hivatkozni, linkkel beilleszteni, személyes kérés esetén lehetőség van arra, hogy engedélyezzük anyagaink tovább-hasznosítását.